O Manson και το τέλος του κόσμου ή όταν το σύμπαν έχει χιούμορ...

Διαβάζοντας για τη διπλωματική, πολύ συχνά ακούω τέρμα μουσική (επειδή η υπερβολική ησυχία με αγχώνει).

Αυτό το ηλίθιο περιστατικό έγινε χθές.

Όπως διάβαζα και άκουγα δυνατή μουσική, ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι και πάω να ανοίξω. Δύο κύριοι κουστουμαρισμένοι στέκονταν εκεί και περίμεναν. Χαμηλώνω τη μουσική κι ανοίγω.

- Γειά... Τί θα θέλατε;...
- Γειά σου παλικάρι μου, λέει ο μυστηριώδης κουστουμαρισμένος κύριος στην πόρτα. Θα θέλαμε να σε καλέσουμε σε μια εκδήλωση που θα γίνει το σάββατο στο Παλαί ντε Σπόρ και αν θές να 'ρθείς...
- Τί είναι; (Κοιτάω τον τίτλο κι έγραφε: "Μήπως θα επιζήσετε το τέλος του κόσμου;")
- ...
- Χμμ...
- Αν έχεις χρόνο παλικάρι μου...
- Όχι ευχαριστώ. Ετοιμάζω τη διπλωματική μου και δεν έχω χρόνο για τέτοια. Γειά σας!

Η καλή μου ανατροφή (και η μαλακία που με δέρνει) μου επιβάλλει να είμαι ευγενικός με τους άλλους.

Όμως σκέφτηκα 2 πιθανά σενάρια για το τί θα μπορούσα να κάνω για να γελάσουμε και λίγο:

1. Γυρνάω και τους λέω:
Αγαπητοί κύριοι μάρτυρες του Ιεχωβά (ή όποιας θεοπάλαβης παραθρησκευτικής, παραεπιστημονικής σέκτας και να είστε). Αυτή τη στιγμή ακούω Marilyn Manson και γουστάρω. Τί σας κάνει να νομίζετε ότι με ενδιαφέρουν οι εξεζητημένες παπαριές που έχετε να μου πείτε;

Για όσους δεν ξέρουν τον κύριο Marilyn Manson ορίστε ένα λίνκ για να δείτε και μόνοι σας...

και μια εικονούλα μπόνους!


2. Βάζω τέρμα (μα τέρμα!) τη διαβολική μου μουσική κι αυτοί φεύγουν τρέχοντας πανικόβλητοι, ανεμίζοντας τα χέρια τους στον αέρα και ουρλιάζοντας: "Βοήθεια, ο Αντίχριστος!!!"

Ψηφίστε 1 ή 2 για να το κάνω την επόμενη φορά! :Ρ

εικόνα από εδώ

13 σχόλια:

Παύλος είπε...

Το ερώτημα είναο άλλο: γιατί να θέλω να ζήσω χωρίς τον κόσμο; 1) Δεν θα έχει ηλεκτρισμό άρα δεν θα μπορώ να ακούω ΜΜ στην διαπασών. 2) Θα μπορώ να κάνω παρέα μόνο με ηλίθιους σαν εσάς.
Συμπέρασμα: προτιμώ να χαθώ με τον υπόλοιπο κόσμο!

fairycreations είπε...

ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει όπου και ότι θέλει! προειδοποία άλλη φορά για το είδος της φωτογραφίας{π.χ.ακολουθεί φρικιό).
κανένα απο τα δύο, απλά δεν ανοίγεις. και αν κάτω απο τα κοστούμια είχαν όπλο,μαχαίρι και δεν προλάβαινες χάρη στην μαλακία που σε δέρνει να φωνάξεις ή να κάμεις ταεκ βοντο? αίσθηση του φόβου ονομάζεται.
beware ο κόσμος δεν είναι τόσο καλός όσο φαίνεται.
πάντως μπράβο, marilyn manson και διπλωματικη πρώτη φορά ακούω

fairycreations είπε...

aka fairylandi

Leni είπε...

Xaxa, to deftero, to deftero!!
Akou re titlous pou ivran gia na travisoun kosmo!

alex είπε...

to 2, to 2!

Ανώνυμος είπε...

to 2 alla en mou areskei o manson. an theleis pragmatika satanika sigkrotimata, kitakse gia norvigiki black metal

Κουνούπι είπε...

Πάυλο καλωσήρθες! Χά! Μου αρέσει το σκεπτικό σου :)

Μαρία/Φαιρυλάνδη μου!
Ναι ο καθένας έχει το δικαίωμα να πιστεύει σε ότι και όποιον θέλει. (Αν εσύ ας πούμε λατρεύεις το Μεγάλο Μανιτού καλά κάνεις - μπράβο σου! Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Κι εγώ μπορεί να πιστεύω στον Θώρ...) Όμως, από τη στιγμή που ο άλλος πάει να μου επιβάλει την πίστη του μέσα από ψυχολογική τρομοκρατία τον θεωρώ επικίνδυνο και ποταπό... Τώρα για την αίσθηση του φόβου: Μπορεί και να βλέπεις πολλές ταινίες αν και παραδέχομαι ότι κι εγώ το είχα σκεφτεί. Επίσης, ο κύριος ΜΜ μια χαρά συνδυάζεται με τη διπλωματική αφού πλέον δεν κάνω δημιουργική δουλειά και απλά δακτυλογραφώ. Υπομονή (να μου ευχηθείτε! - και καλή δύναμη!) ακόμα λίγο έμεινε...

Λένη, μα είδες; Σκέφτουμαι βέβαια ποιόν εν το target group τούτης της προπαγάνδας... Από την άλλη, αν θα τελειώσει ο κόσμος τί κάθομαι και παιδεύομαι με τη διπλωματική;... ούφ!

Άλεξ καλωσήρθες!

Αλέξανδρε, τούτα ούλλα (τα σατανικά) εν για τα παναΰρκα!!! (για να λέμεν τα πράματα με το όνομαν τους...) Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι, την έννοια της ψυχολογικής τρομοκρατίας (και ποιός την ασκεί) γι' αυτό ας μην επεκταθούμε. Έτσι κι αλλιώς, ακόμα και οι ίδιοι που διαφημίζονται ως γνήσια κακοί κάμνουν το για το show και επειδή πουλά. Να θυμάσαι: Bad publicity is (always) publicity...

Ανώνυμος είπε...

LOLLL
κακόμοιρο κουνούπι!
Μου είχε συμβεί το ίδιο σε περίοδο εξεταστικής. Μάλλον το κάνουν επίτηδες όταν έχει ο κόσμος εξεταστική, γιατί εξασφαλισμένα θα βρουν κόσμο στα σπίτια.

πώς πάει η ζωή; Πού χάθηκες; Τελείωσες με τα διαβάσματα;

Morgana (Ευρυνόμη) είπε...

Γεια σου Κουνουπάκι με τον Μάνσον και το τέλος του κόσμου, μου αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι ;)
Εγώ θα έλεγα και μόνο τη συγκεκριμένη φωτογραφία του Μάνσον να τους έδειχνες, θα έφευγαν τρέχοντας κάνοντας και τίποτα σημάδια εξορκισμού χεχε!:)
Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι τρομερά επικίνδυνο να προσπαθήσεις να προσυλυτήσεις κάποιον μέσω ψυχολογικής τρομοκρατίας. Θυμάμαι και κάτι μάρτυρες του Ιεχωβά που μου την πέσανε κάποτε με "κάπως" καταπιεστικό τρόπο. Πήρα το φυλλάδιό τους να το διαβάσω, έστω να ρίξω μια πιο ανοιχτή ματιά βρε παιδί μου σε τι ακριβώς υποστηρίζουν αλλά τελικά τους το έδωσα πίσω λέγοντας: συγνώμη δεν με ευχαριστεί να είμαι απλά πτώμα (ούτε καν σώμα) που έχει ψυχή ενώ νιώθω πως είμαι ψυχή που κατοικεί σε σώμα και έφυγα μην ακούγοντας τι μπορεί να λέγανε.
Παραξενεύτηκα κι εγώ που καταφέρνεις και κάνεις τη διπλωματική μαζί με Μάνσον, αλλά άμα έχεις μόνο γραφική δουλειά πάλι καλά! Θυμάμαι στη διπλωματική μου το πήγαινα από παράταση σε παράταση και είχα ακόμα θεωρίες και συμπεράσματα να εξάγω τελευταία στιγμή. Κι άντε καλή επιτυχία να την τελειώσεις με το καλό κι ακόμα καλύτερα να βρεις το δρόμο σου μετά από αυτό! ;)
Υ.Γ. Πέρνα από το μπλογκ μου να παραλάβεις το βραβείο σου :))))

Λάζαρος είπε...

Χμ... Αν είχες επιλέξει το:

1. Θα σου απαντούσαν "Μας συγχωρείτε για την ενόχληση, καλή σας συνέχεια με τη Διπλωματική σας" και θα έφευγαν όπως ήρθαν.

2. Θα αντιδρούσαν κατά παρόμοιο τρόπο.

...δηλαδή όπως ένα περίπου υποθέτω ότι έκαναν.

Το ενδεχόμενο να αρχίσουν να τρέχουν πανικόβλητοι, το θεωρώ πιθανό μόνο στην περίπτωση που έβγαζες εσύ καμιά καραμπίνα, κανένα περίστροφο ή οποιοδήποτε άλλο φονικό όπλο έχεις πρόχειρο!

Το ενδεχόμενο να αρχίσουν να φωνάζουν "Ο Αντίχριστος!" ειναι σχεδόν απίθανο: οι Μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πιστεύουν πως υπάρχει ή ότι θα υπάρξει συγκεκριμένο άτομο με αυτό το όνομα / τίτλο / ρόλο.

...οπότε;

Κουνούπι είπε...

Krotkaya μου ακόμα ζώ. Είχα εξαφανιστεί λόγω φόρτου εργασίας. Που και που στα κλεφτά διάβαζα κανα μπλόγκ έτσι για να ξεκολλήσω. Τέλειωσα με τη διπλωματική. Όλα καλά. Θα επανέλθω δριμύτερος (θέλω να πιστεύω)

Morgana καλωσόρισες! Μ' αρέσει το μπλόγκ σου ;) Ευχαριστώ για το βραβείο!

Λάζαρε, όντως έτσι θα έπρατταν επειδή τέτοιοι άνθρωποι είναι φύσει ξενέρωτοι. Πιστέψτε μωρέ στον αντίχριστο να έχουμε και λίγο σασπένς! Παραδέχομαι ταπεινά ότι δέν είμαι και τόσο ψαγμένος όσον αφορά τα θρησκευτικά δόγματα. Πάνε χρόνια που έχω αποκτήσει αλλεργία σ' αυτά και τα αντιμετωπίζω με καχυποψία. Ο Θεός βέβαια, άν υπάρχει, πιστεύω θα με συγχωρέσει...

Κουνούπι είπε...

Καλού κακού Λάζαρε, θα ακολουθήσω τη συμβουλή σου και στο εξής θα έχω ένα φονικό όπλο στο σπίτι just in case... :Ρ

Λάζαρος είπε...

Ρε, εγώ έδωκα σου έτσι συμβουλή τωρά, να χαρείς;!?



Εν να μας πέψεις μέσα για ηθικήν αυτουργία, ρε Κουνουπούδιν!

Δημοσίευση σχολίου

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε!